ΑΘΗΝΑ
09:26
|
29.09.2024
Ένας τέτοιος ρόλος θα ανέβαζε τη δημοτικότητα του Τούρκου Προέδρου στο εσωτερικό της χώρας του ενόψει των εκλογών του Μαΐου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την επιθυμία του να μεσολαβήσει μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας προκειμένου να ξεκινήσει διαπραγμάτευση με στόχο τον τερματισμό του 11μηνου πολέμου εξέφρασε απόψε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο Κίεβο ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπι Ταγίπ Ερντογάν.

Σε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Σαμπάχ αναφέρεται πως ο Τούρκος πρόεδρος πρόσφερε τις υπηρεσίες της χώρας του στη διαπραγμάτευση Ρωσίας-Οκρανίας, επισημαίνοντας πως είναι πρόθυμος να μεσολαβήσει για μία «διαρκή ειρήνη» μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Νωρίτερα, σήμερα, η Γερμανία αρνήθηκε να παραχωρήσει άρματα μάχης τύπου Leopard 2 στην Ουκρανία παρά τις πιέσεις στενών συμμάχων και η Ρωσία ανακοίνωσε πως ο στρατός της έθεσε υπό τον έλεγχό του το χωριό Klishchiivka, που απέχει 9 χλμ νότια της πόλης Μπακχούτ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Από τη Γάζα στον Λίβανο και από τον Λίβανο στο Ιράν

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα