ΑΘΗΝΑ
19:45
|
04.06.2026
Οι τιμές το επόμενο διάστημα θα υποχωρήσουν, εκτίμησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας στην ΕΡΤ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Έχουμε περάσει τον μισό χειμώνα. Η κατανάλωση των καυσίμων ήταν τελικά μικρότερη από αυτή που είχαν προϋπολογίσει όλες οι χώρες. Όλες οι αποθήκες καυσίμων στις ευρωπαϊκές χώρες είναι γεμάτες και δεν υπάρχει εκβιασμός απο τις αγορές» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι οι τιμές το επόμενο διάστημα θα υποχωρήσουν.

Για το ενδεχόμενο διάθεσης νέου Fuel Pass ο υπουργός απάντησε ότι «αυτή την στιγμή δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Οι τιμές στα καύσιμα αυτή την στιγμή παραμένουν πολύ χαμηλότερες» επισημαίνοντας ότι η τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης είναι χαμηλότερη τώρα από όταν ξεκίνησε η διάθεσή του. «Αυτή την στιγμή η γενική εικόνα των διεθνών αγορών δεν είναι εικόνα πανικού», πρόσθεσε ο υπουργός γεγονός στο οποίο βοήθησε, όπως είπε, ο σχετικά ήπιος χειμώνας στην Ευρώπη.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χριστόφορος Βερναρδάκης μιλώντας στην ίδια εκπομπή για την ενεργειακή ακρίβεια κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει πρωτοβουλίες και να μειώσει τον ΦΠΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυξήσεις ως 64,5% στο μισθό του Αρχιεπίσκοπου και έως 94,65% για τον κάθε μητροπολίτη δίνει η κυβέρνηση

Ξανά πρόεδρος της κυπριακής βουλής η Αννίτα Δημητρίου

Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την πολιτογράφηση αλλοδαπών

Η Χεζμπολάχ απορρίπτει την συμφωνία Ισραήλ-Λιβάνου της δήθεν εκεχειρίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα