ΑΘΗΝΑ
13:33
|
27.04.2024
Ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία τα μαρτύρια που πέρασε ένα τετράχρονο παιδί στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα εφιαλτική υπόθεση τρομακτικής σεξουαλικής κακοποίησης τετράχρονου παιδιού με φερόμενο δράστη τον ίδιο του τον πατέρα, παρουσία της πρεσβυτέρας γιαγιάς του στην Έδεσσα έρχεται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας αποτροπιασμό για την γάγγραινα που μαστίζει μέρος της σύγχρονης, ελληνικής κοινωνίας.

Ο δικηγόρος της μητέρας του κακοποιημένου αγοριού, Γιάννης Μαρακάκης, εξήγησε πως το γραφείο του ανέλαβε την υπόθεση μετά από έρευνα τριών εβδομάδων ώστε να εξακριβώσει «εάν αυτά που έλεγε το παιδάκι και η μητέρα του, αγγίζουν την αλήθεια γιατί δεν μπορούσαμε να τα συλλάβουμε…ήμουν δύσπιστος, είχα επιφυλάξεις για τι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει».

Στοιχεία της ανατριχιαστικής υπόθεσης που έφερε στη δημοσιότητα η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» δείχνουν πως το παιδάκι κακοποιούνταν από τον πατέρα του το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 38χρονος πατέρας κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το αγόρι όταν το έπαιρνε στο σπίτι του από την εν διαστάσει σύζυγό του και φέρεται πως τον βίαζε  κατ’ εξακολούθηση βιντεοσκοπώντας τα μαρτύρια του παιδιού παρουσία της μητέρας του που είναι σύζυγος ιερέα.

«Τον έδωσα για καλοκαιρινές διακοπές 25 κιλά και μου τον έφερε 18. Το παιδί κόλλησε πάνω μου, άρχισε να σπαράζει… Είδα μώλωπες σε όλο του το σώμα,  ήταν νευρικό και ανήσυχο», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα μιλώντας αργότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, προσθέτοντας:

«Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που τραβάει το παιδί μου. Περιμένω δικαιοσύνη για τα βιώματα που πέρασε αυτό το παιδί, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μου».

Το παιδάκι φέρεται πως περιέγραψε τον βιασμό του σε ειδικό παιδοψυχολόγο χωρίς να συνειδητοποιεί αν αυτά που υπέστη ήταν σωστά ή λάθος, αλλά ως πράξεις που του προκάλεσαν σωματικό πόνο.

«Περιέγραψε τα ”παιχνίδια” που έπαιζαν με τη γιαγιά και τον μπαμπά, που δεν του αρέσουν και τον φόβιζαν. Έδειξε με χρήση σελοτέιπ που βρήκε στο γραφείο, πώς του έδεναν τα χέρια και τα πόδια επειδή ήταν ‘κακό παιδί’ και ότι του έβαζαν κολλητική ταινία στο στόμα για να μην φωνάζει. Ο ανήλικος ζήτησε επίσης μια πλαστική σακούλα από αυτές που είχαμε στο γραφείο για τους κάδους απορριμμάτων, την άνοιξε, την φούσκωσε με το στόμα, την πέρασε στο κεφάλι του και μετά την έκλεισε γύρω από τον λαιμό του. Ανέφερε την φράση ”κόκκινο κραγιόν” κι έδειξε ότι ήταν πάνω σε συγκεκριμένο σημείο του σώματός του. Περιέγραψε ότι η γιαγιά το έβαλε εκεί με τα χείλη της» αναφέρει η έκθεση πραγματογνωμοσύνης για τον ανήλικο που επικαλείται το Πρώτο Θέμα.

Ο δικηγόρος της μητέρας του αγοριού, Γιάννης Μαρακάκης, ανέφερε επίσης πως από την εξέταση του παιδιού προέκυψε πως τα όσα εφιαλτικά βίωσε, βιντεοσκοπούνταν.

Σε βάρος του πατέρα και της πρεσβυτέρας έχει ασκηθεί δίωξη και αναμένεται σύντομα να συλληφθούν ενώ για την υπόθεση, ελέγχονται και άλλα άτομα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζεμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα