ΑΘΗΝΑ
15:29
|
27.04.2024

Αν και τα νέα περιοριστικά μέτρα στην Αττική τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε προ ολίγου ότι αναβάλλεται και η συναυλία του […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αν και τα νέα περιοριστικά μέτρα στην Αττική τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε προ ολίγου ότι αναβάλλεται και η συναυλία του Βιμ Μέρτενς που ήταν προγραμματισμένη για απόψε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Υπενθυμίζεται ότι στα νέα μέτρα προβλέπεται η αναστολή όλων των συναυλιών σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.  

Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής η συναυλία του Βέλγου συνθέτη αναβάλλεται για νέα μελλοντική ημερομηνία.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει σχετικά: “Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι εξαιτίας περιορισμών που σχετίζονται με τον Covid-19, o Wim Mertens δεν κατέστη δυνατόν να ταξιδέψει στην Αθήνα και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί σήμερα, 19/9/2020, στην προγραμματισμένη συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η συναυλία αναβάλλεται για νέα μελλοντική ημερομηνία. Παρακαλούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων όπως κρατήσουν τα εισιτήριά τους καθώς θα ισχύουν για τη νέα ημερομηνία. H X LALALA presents και ο Wim Mertens ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ το κοινό για την κατανόησή του σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα