ΑΘΗΝΑ
09:38
|
21.09.2024
Καταγράφονται και οι «δραματικές προειδοποιήσεις του Κόμματος» στη Βουλή από τον βουλευτή Χρήστο Κατσώτη για την κατάσταση του δικτύου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εύληπτο βίντεο με τις παραλείψεις, τα εγκληματικά λάθη, αλλά και τις ολέθριες πολιτικές αποφάσεις όλων των τελευταίων κυβερνήσεων που οδήγησαν στο σημερινό εγκληματικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη δημοσιοποίησε σήμερα το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης, καταγράφονται οι «δραματικές προειδοποιήσεις του Κόμματος» μέσα στη Βουλή που είχαν γίνει από τον βουλευτή Χρήστο Κατσώτη για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου μόλις 45 ημέρες πριν από «το έγκλημα στα Τέμπη». Ο βουλευτής εκεί καταγράφεται να αναφέρεται στη συνήθη κατάληξη των πορισμάτων σε περιπτώσεις δυστυχημάτων, που είναι «ανθρώπινο λάθος», ενώ στον επίλογο του βίντεο εμφανίζεται το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του κόμματος στις επικείμενες εκλογές: «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!».

Το ΚΚΕ σε προηγούμενη ανακοίνωσή του είχε επισημάνει πως ο βασικός στόχος τόσο των ενεργειών της κυβέρνησης, όσο και της βολικής κριτικής του ΣΥΡΙΖΑ & του ΠΑΣΟΚ, είναι να μείνει «εκτός κάδρου» η εγκληματική πολιτική που βήμα-βήμα προώθησαν όλοι τους, αυτή της λεγόμενης απελευθέρωσης και της ιδιωτικοποίησης του σιδηρόδρομου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επείγουσα σύγκληση του ΟΗΕ για τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Ο καιρός σήμερα: Νεφώσεις, τοπικές βροχές ή καταιγίδες

Η πόλη αλλάζει μαζί με τη σεξουαλικότητα

Φωτιά στον ΧΥΤΑ Καρπάθου: Ήχησε το 112

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα