ΑΘΗΝΑ
06:32
|
20.09.2024
Έπεσε κομμάτι εσωτερικής οροφής λεωφορείου στη γραμμή 040 αφήνοντας άναυδους και κατάπληκτους δεκάδες επιβάτες της γραμμής Πειραιάς-Σύνταγμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι περιπέτειες των επιβατών στην Ελλάδα δεν έχουν τέλος. Ακόμη και όταν χρησιμοποιούν ένα συνηθισμένο λεωφορείο… Ούτε τότε μπορούν να νιώθουν, πλέον, 100% ασφαλείς.

Ρωτήστε τους δεκάδες επιβάτες της γραμμής 040 Πειραιάς-Σύνταγμα που επέβαιναν σήμερα σε ένα από τα «σαπάκια» του ΟΟΣΑ. Παρ’ ολίγον να πέσει ο…ουρανός στο κεφάλι τους καθώς ένα τμήμα της εσωτερικής οροφής αποκολλήθηκε και έπεσε στον διάδρομο, όπου κατά τύχη δεν βρισκόταν κάποιος εκεί να του έρθει κατακέφαλα…

Από τύχη και από θαύμα δεν είχαμε τραυματισμό.

Το θρυλικό πράσινο λεωφορείο της γραμμής «Πειραιάς- Σύνταγμα» ξανά στους  δρόμους

«Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε πάρει το κεφάλι» σχολίασε σοκαρισμένος ένας από τους επιβάτες.

Συγκοινωνίες ώρα…μηδέν;

Η κατάντια των δημόσιων συγκοινωνιών, οδικών, σιδηροδρομικών ή και αεροπορικών πρέπει άμεσα να τεθεί στις πρώτες θέσεις της προεκλογικής εκστρατείας, καθώς ιδιαίτερα μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, τα νεύρα των πολιτών είναι τεντωμένα, η αξιοπιστία των κομμάτων εξουσίας στο ναδίρ και οι απαιτήσεις του κόσμου αυξημένες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα