ΑΘΗΝΑ
15:24
|
20.09.2024
«Τζον, ρώτα τους Τάιμς της Νέας Υόρκης για το τηλέφωνο της ιδιωτικής ουκρανικής εταιρίας που η αμερικανική προπαγάνδα αναφέρει πως ανατίναξε τους αγωγούς Nord Stream».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δηκτικά σχόλια με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του εκπροσώπου του Συμβούλιου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου στις ΗΠΑ, Τζον Κίρμπι, περί των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν αμερικανικές δυνάμεις στην Μαύρη Θάλασσα για να ανασύρουν τα συντρίμμια του μη επανδρωμένου αεροσκάφους, τύπου MQ-9 Repear, που κατέπεσε αναγκαστικά μετά το συναπάντημα που είχε την Τρίτη με δύο ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη, έκανε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Νωρίτερα ο Κίρμπι είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφους εάν περισυνελέγησαν τα συντρίμμια του μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην Μαύρη Θάλασσα. Είχε απαντήσει αρνητικά με τη δικαιολογία πως τα συντρίμμια «έπεσαν πολύ, πολύ βαθιά στα βάθη της Μαύρης Θάλασσας». «Επομένως προσπαθούμε να δούμε εάν είναι εφικτό να προσπαθήσουμε να τα βγάλουμε. Ίσως όχι. Πάντως μελετάμε το υλικό από τη συντριβή» είχε προσθέσει αξιωματούχος.

Πληρωμένη απάντηση στις παραπάνω δηλώσεις έδωσε αργότερα η Ζαχάροβα:

«Τζον, ρώτα τους Τάιμς της Νέας Υόρκης για το τηλέφωνο της ιδιωτικής ουκρανικής εταιρίας που η αμερικανική προπαγάνδα αναφέρει πως ανατίναξε τους αγωγούς Nord Stream πολύ, πολύ βαθιά στη Βαλτική Θάλασσα. Αυτοί είναι, κρίνοντας από τα έγγραφά σας, σπεσιαλίστες μεγάλου βάθους. Θα τα καταφέρουν να το βρουν» είπε η Ζαχάροβα με σαρκαστικό ύφος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ζαχάροβα: Θυμίζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης τα ουκρανικά κέντρα κράτησης στο Κουρσκ

Ινδία: «Παραπλανητικό» το δημοσίευμα ότι πουλήσαμε οβίδες στους Ουκρανούς

Τραμπ: Θα φταίνε οι Εβραίοι αν χάσω τις εκλογές

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες πέταξαν Παλαιστίνιους από ταράτσες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα