ΑΘΗΝΑ
19:23
|
11.06.2026
Αιφνιδιαστική αντικατάσταση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνου Σκούμα, από τον αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο με ομόφωνη απόφαση του ΚΥΣΕΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε αιφνιδιαστική αντικατάσταση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνου Σκούμα, προχώρησε με ομόφωνη απόφασή του το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) το Σάββατο, με τον αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο να τοποθετείται στην θέση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Ο ορισμός του νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ έχει ως στόχο τη βελτίωση και την πιο θετική και αποτελεσματική εφαρμογή των σύγχρονων επιχειρησιακών σχεδίων της Ελληνικής Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών» υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του το ΚΥΣΕΑ.

Παράλληλα, ο απερχόμενος αρχηγός, Κ. Σκούμας, προήχθη στον βαθμό του στρατηγού εν αποστρατεία, ενώ του απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος Παλαιστίνιος μετά την απολογία του στον ανακριτή

Το τελευταίο του ταξίδι έκανε 71χρονος επιβάτης στο γυρισμό από Κω για Πειραιά

Άρση συναγερμού στο Πεντάγωνο (upd)

Το Ιράν υπόσχεται «κόλαση» μετά τις αμερικανικές επιδρομές (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα