ΑΘΗΝΑ
14:58
|
28.04.2024
Οι κάτοικοι απειλούσαν τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, που μισθώθηκε από την ΜΚΟ για τους ανήλικους μετανάστες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε αναβρασμό βρίσκονται τα Καμένα Βούρλα μετά την μεταφορά σε ξενοδοχείο της περιοχής 39 ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η τοπική κοινότητα, δείχνοντας το πιο σκληρό της πρόσωπο, από την πρώτη ημέρα που έφτασαν στη περιοχή οι ανήλικοι, αντέδρασε με κινητοποιήσεις όπως το κλείσιμο της Εθνικής Οδού στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας, ενώ έχει αποκλείσει και το δρόμο μπροστά από το ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει οι ανήλικοι.

Σύμφωνα με πηγές του CNN Greece, δυσχεραίνεται ακόμη και η μεταφορά του φαγητού προς τους ανήλικους η οποία, έγινε χθες με τρεις ώρες καθυστέρηση.

Μάλιστα, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έκλεισαν τα σχολεία. Όπως τόνισε η Δημοτική Αρχή και οι φορείς θα κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η ένταση από τη μεριά των κατοίκων που απειλούσαν τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, που μισθώθηκε από την ΜΚΟ για τους ανήλικους μετανάστες προκάλεσε την αντίδραση των ανηλίκων, με μικροεπεισόδια να σημειώνονται το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Πηγές: CNN Greece

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα