ΑΘΗΝΑ
13:27
|
23.09.2024
Νέες προειδοποιήσεις του Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας πως τα ρωσικά όπλα μπορούν να καταστρέψουν οποιονδήποτε εχθρό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η Ρωσία διαθέτει μοναδικά όπλα που είναι σε θέση να καταστρέψουν οποιονδήποτε εχθρό, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ σε περίπτωση απειλής για την ύπαρξή της» τόνισε σήμερα σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Νικολάι Πατρούσεφ σύμφωνα με ανάρτησή του στο Telegram.

Ο Πατρούσεφ θεωρεί πως χώρες της Δύσης έκαναν «λάθος υπολογισμούς» σε ό,τι αφορά τις εκτιμήσεις τους για την «κατάρρευση» της ρωσικής οικονομίας και την αύξηση των διαμαρτυριών στη Ρωσία λόγω των δυτικών κυρώσεων.

Υποστηρίζει πως οι Δυτικοί ηγέτες είναι «εξαγριωμένοι» με την ισορροπημένη στάση της Ρωσίας απέναντι στις κυρώσεις και πως οι ΗΠΑ, προσπαθώντας να διατηρήσουν την διεθνή κυριαρχία τους, επιχειρούν «να καταστείλουν» την Ρωσική Ομοσπονδία ώστε στη συνέχεια να «αναλάβουν» την Λ.Δ. της Κίνας. Χαρακτηρίζει δε «κοντόφθαλμη» και «επικίνδυνη βλακεία» την πεποίθηση των ΗΠΑ πως η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα είναι πλέον σε θέση να ανταποκριθεί σε ένα προληπτικό χτύπημα των ΗΠΑ σε βάρος της.

Ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού Open TV στη Ρωσική Ομοσπονδία, Θανάσης Αυγερινός, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πατρούσεφ, επισημαίνει σε σχετική ανάρτησή του στο Τουίτερ, πως κάθε άλλο παρά πέφτουν οι υψηλοί τόνοι μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπαράζ ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών και «ψυχολογικός πόλεμος» στον Λίβανο

Πενθήμερη απεργιακή κινητοποίηση στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105,5»

Ανούρα Κουμάρα Ντισαναγιάκα: Από το Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο στην προεδρία της Σρι Λάνκα

Διεγράφη από τη ΝΔ ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα