ΑΘΗΝΑ
18:48
|
19.09.2024
Δεν φτάνει στον ακροδεξιό εθνικιστή η Μεσόγειος. Είναι έτοιμος να πάει παραπέρα την κληρονομιά του Μπαρμπαρόσα, που την έκανε, όπως είπε, τουρκική λίμνη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όσο εντείνεται η προεκλογική εκστρατεία στην Τουρκία (όπως και σε δεκάδες άλλες χώρες), τόσο μεγαλώνουν οι κορώνες και οι μεγαλόστομες υποσχέσεις ή οι αναφορές σε μεγαλεπήβολους στόχους.  Χαρακτηριστική περίπτωση εν προκειμένω ήταν σήμερα ο ηγέτης του ακροδεξιού, εθνικιστικού κόμματος «Εθνικιστική Δράση» (ΜΗΡ) και της οργάνωσης των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ντεβλέτ Μπαχτσελί | ANT1 NEWS

Ο Μπαχτσελί σήμερα «ξέθαψε» έως και τον αρχιναύαρχο του Οθωμανικού Στόλου και κουρσάρο, Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα,  σε μία προσπάθεια να δείξει πόσο φιλόδοξους στόχους προωθεί στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

«Όσοι υπολογίζουν στη Γαλάζια Πατρίδα,  να μην ξεχνούν ότι δεν άλλαξε η φύση της, παραμένει η ίδια, καθώς το αίμα είναι ακόμη το ίδιο αίμα» ανέφερε ο ηγέτης του MHP.

Ο ίδιος πρόσθεσε με στόμφο και σε κάπως απειλητικό τόνο:

«Δεν εγκαταλείπουμε το δίκαιο μας, το δικαίωμά μας είναι τιμή μας. Θα πάμε παραπέρα την κληρονομιά του Μπαρμπαρόσα, που μετέτρεψε τη Μεσόγειο σε τουρκική λίμνη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίσπευση των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Πολάκης

Νεκροί δύο Ισραηλινοί στρατιώτες και εννιά τραυματίες από επιθέσεις της Χεζμπολάχ

Το σχολείο Ius Scholae και τα ξενοφοβικά αντανακλαστικά της κυβέρνησης Μελόνι

Διάγγελμα Νασράλα μετά το διπλό κύμα εκρήξεων στον Λίβανο (live)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα