ΑΘΗΝΑ
17:59
|
28.04.2024

Με ακόμα πιο γελοίο τίτλο-σιδηρόδρομο φέρεται να επιστρέφει πολύ σύντομα ο Σάσα Μπάρον Κοέν στον ρόλο του λαγωνικού της ερευνητικής δημοσιογραφίας από το Καζακστάν, Μπόρατ. […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ακόμα πιο γελοίο τίτλο-σιδηρόδρομο φέρεται να επιστρέφει πολύ σύντομα ο Σάσα Μπάρον Κοέν στον ρόλο του λαγωνικού της ερευνητικής δημοσιογραφίας από το Καζακστάν, Μπόρατ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τίτλος της ταινίας έχει ήδη κατατεθεί στην Ένωση Σεναριογράφων της Αμερικής (Writers Guild America) και επομένως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να πάρει τον δρόμο για τις κινηματογραφικές αίθουσες, κορονοϊού επιτρέποντος.

Ο τίτλος του σίκουελ “Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan” εμφανίστηκε  για λίγο στην ιστοσελίδα του Writers Guild America και μετά εξαφανίστηκε. Την είδηση ότι επίκειται σίκουελ δημοσίευσε πρώτη η ιστοσελίδα Collider. Έγραψε ότι τα γυρίσματα έγιναν εν μέσω της πανδημίας. “Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και έχει ήδη προβληθεί σε κάποιους πολύ επιλεκτικά”, ανέφερε το Collider. Ο Μποράτ δεν έχει πια τη δυνατότητα ο ίδιος να συνομιλεί και να παίρνει συνεντεύξεις από ανυποψίαστους Αμερικανούς και ως εκ τούτου είναι αναγκασμένος στη νέα ταινία να κυκλοφορεί ινκόγκνιτο.

Πριν από ένα μήνα διέρρευσε ότι ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης κατήγγειλε τον Μπόρατ στην αστυνομία μετά από μια “εισβολή” του Καζάκου ήρωα στο γραφείο του Ρούντι Τζουλιάνι με ροζ μπικίνι. Επιπροσθέτως το Film Stage έγραψε ότι η ταινία του Μπόρατ εστιάζει στον κορονοϊό αλλά και στη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τον εκλιπόντα δισεκατομμυριούχο και καταδικασμένο για παιδεραστία, Τζέφρι Επστάιν. Πλάνα του σίκουελ εμφανίστηκαν και στο YouTube τον Σεπτέμβριο και οι φήμες θέλουν την ταινία να κυκλοφορεί πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ σε μια προσπάθεια να πειστούν άτομα της νεότερης γενιάς να ψηφίσουν.

Δείτε επίσης το τρέιλερ από την πρώτη ταινία του 2006


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα