ΑΘΗΝΑ
11:48
|
20.09.2024
Ο υπουργός θα ενημερώσει αύριο το μεσημέρι μετά τις 12.00 τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων για την κατάσταση στο Σουδάν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Γρήγορα αντανακλαστικά και κινητικότητα σε προεκλογικό φόντο επιχειρεί να αναπτύξει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με αφορμή τις εξελίξεις στα μέτωπα συγκρούσεων του Σουδάν , όπου ζουν εκατοντάδες Έλληνες.

Όπως ανακοινώθηκε απόψε από το υπουργείο Εξωτερικών, ο αρμόδιος υπουργός θα ενημερώσει αύριο το μεσημέρι μετά τις 12.00 τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων για την κατάσταση στο Σουδάν.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Εξωτερικών.

Τα ευχαριστήρια του Δένδια για την απομάκρυνση Ελλήνων

Νωρίτερα σήμερα ο Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Τουίτερ ευχαρίστησε την Ιταλία και τον Ιταλό ομόλογό του, Αντόνιο Ταγιάνι, για τη συνδρομή τους στον ασφαλή απεγκλωβισμό Ελλήνων από Σουδάν.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανέφερε:

«Ευχαρίστησα θερμά τον Αν. ΠΘ/ΥΠΕΞ Ιταλίας , Antonio Tajani, για τη βοήθεια της χώρας του στον απεγκλωβισμό ομάδας 10 Ελλήνων & μελών οικογενειών τους από το Σουδάν».

Νωρίτερα ευχαρίστησε και άλλους ομολόγους του από την Αίγυπτο και χώρες της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η Γαλλίδα ομόλογός του Κατρίν Κολονά

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σερίφης πυροβόλησε θανάσιμα δικαστή στο Κεντάκι

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Αττική δεν είναι θωρακισμένη» ενόψει του χειμώνα

Κλιμακώνεται η ένταση στον Λίβανο: Δεκάδες θέσεις της Χεζμπολάχ έπληξε το Ισραήλ

Πιερρακάκης: Επιμονή στη «λύση» συγχωνεύσεις τμημάτων-Ικανοποίηση… για τις αποβολές λόγω κινητών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα