ΑΘΗΝΑ
20:51
|
30.04.2024

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες το δίκτυο της Vodafone σε περιοχές της Ατικής, καθώς χιλιάδες συνδρομητές της εταιρίας δεν έχουν πρόσβαση σε Ιντερνετ και […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες το δίκτυο της Vodafone σε περιοχές της Ατικής, καθώς χιλιάδες συνδρομητές της εταιρίας δεν έχουν πρόσβαση σε Ιντερνετ και υπηρεσίες τηλεπικοινωνιακού δικτύου τέταρτης γενιάς (4G).

Oι πρώτες ενδείξεις καταγράφουν σημαντικό πρόβλημα στον τομέα του δικτύου που αφορά την παροχή Ιντερνετ.

Τα τηλεφωνικά κέντρα της εταιρίας υπολειτουργούν ή έχουν μπλοκαριστεί, καθώς κατακλύζονται από χιλιάδες πελάτες που προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί και πότε θα λυθεί το πρόβλημα ώστε να αποκατασταθεί η σύνδεσή τους στο Ιντερνετ.

Η ανακοίνωση της εταιρίας

Αργότερα η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση αποδίδοντας την διακοπή παροχών ορισμένων υπηρεσιών στο δίκτυο σε προβλήματα που σχετίζονται με το «ταυτόχρονο κόψιμο οπτικής ίνας σε τρεις διαφορετικές οδεύσεις».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία), αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής. Έγιναν αμέσως οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες και το πρόβλημα σταδιακά αποκαθίσταται. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα