ΑΘΗΝΑ
06:12
|
17.05.2024
Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την προσφυγή του Μπογδάνου κατά της Λατινοπούλους. Και οι δύο δεν θα συμμετάσχουν στις εκλογές του Μάη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκτός εκλογικού «νυμφώνος» έμεινε σήμερα και η Αφροδίτη Λατινοπούλου καθώς απορρίφθηκε η αίτηση συμμετοχής του εθνικιστικού κόμματός της, «ΠΑΤΡΙΔΑ», στις εκλογές της 21ης Μαΐου, μετά από προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που θεώρησε πως είχε την «πατρότητα» της ονομασίας του κόμματος.

Η Λατινοπούλου με ανάρτησή της στο Instagram  σχολίασε την εξέλιξη, δίνοντας υποσχέσεις για τις επαναληπτικές εκλογές:

«Είναι γεγονός πως η ραγδαία άνοδός μας, ενόχλησε πολύ και πολλούς. Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα! Είναι γνωστό πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

Η απόφαση είναι ομόφωνη από την Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, που χτες, είχε επίσης απαγορεύσει την συμμετοχή του κόμματος «Πατριωτική Ένωση» των Μπογδάνου – Εμφιετζόγλου μετά από προσφυγή του κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ.

Επίσης, σήμερα απορρίφθηκαν εκ νέου ομόφωνα οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη και του Δημήτρη Μιχάκη, με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Κοινή διακήρυξη Ρωσίας-Κίνας για ακόμη στενότερη στρατηγική σχέση

ΗΠΑ: Κυρώσεις με στόχο τη διατάραξη της στρατιωτικής συνεργασίας Ρωσίας-Β.Κορέας

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε πρόταση νόμου για το φορολογικό με μείωση στον ΕΝΦΙΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα