ΑΘΗΝΑ
13:27
|
21.09.2024
«Για να δυναμώσει η φωνή της αντίστασης, για να γίνει συνείδηση των μαζών ότι για να ζήσουμε πρέπει ν’ αγωνιστούμε!»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας συμμετέχει το ΚΚΕ(μ-λ) στις εκλογές της 21ης Μάη. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι 179 υποψήφιοι που τα στελεχώνουν είναι νεολαίοι, εργαζόμενοι, αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχοι με ενεργό συμμετοχή στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού και της νεολαίας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το κόμμα οι υποψήφιοί του (δείτε τους εδώ):

Ανήκουν στους αγωνιστές που έδωσαν από την πρώτη στιγμή τη μάχη ενάντια στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και στάθηκαν απέναντι στις δυνάμεις καταστολής υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των μαζών να διαδηλώνουν.

Που πάλεψαν στα σωματεία τους, στους φοιτητικούς συλλόγους, στις γειτονιές, για να διαλύσουν τις εκλογικές αυταπάτες και να καλέσουν τον λαό σε μαζικές κινητοποιήσεις, στην αναμέτρηση με το σύστημα που του κλέβει τη ζωή.

Που διαδήλωσαν ενάντια στη μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο των αμερικανοΝΑΤΟϊκών φονιάδων, ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία, ενάντια στη ρώσικη εισβολή και την εμπλοκή της Δύσης.

Που κόντρα στις λογικές της παραίτησης και της ήττας, ύψωσαν ανάστημα ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα του Χατζηδάκη, ενάντια στους νόμους της Κεραμέως, ενάντια στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των δημοσίων υπαλλήλων.

Που βρέθηκαν μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες λαού και νεολαίας στο ξέσπασμα της οργής για το έγκλημα στα Τέμπη και αγωνίστηκαν για να μείνει ο κόσμος στον δρόμο και να διεκδικήσει το δίκιο του.

Όπως επισημαίνει το ΚΚΕ (μ-λ): «Στις εκλογές, οι εκβιασμοί των κυρίαρχων δυνάμεων περιστρέφονται γύρω από τις “άμεσες λύσεις” που τάχα θα φέρουν στα λαϊκά προβλήματα. Η πιο «άμεση λύση» που έχει ανάγκη ο λαός και η νεολαία είναι να γίνουν βήματα στην Οργάνωσή τους και στη συγκρότηση της πάλης τους ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό, την εξάρτηση, τη φτώχεια, την εκμετάλλευση, την καταστολή! Για αυτή την «άμεση λύση» παλεύει (και) στις εκλογές το ΚΚΕ(μ-λ)! Αυτή την κατεύθυνση υπηρέτησε, υπηρετεί και θα υπηρετεί. Με αυτή την κατεύθυνση θέλει να συναντηθεί και να μπολιαστεί η λαϊκή οργή και να εκφραστεί όσο πιο πλατιά και μαζικά και στις κάλπες της 21ης του Μάη με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ)!»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απελευθερώθηκε ο Νεοζηλανδός πιλότος που κρατούνταν από τους αντάρτες της Παπούα

Γάζα: Δέκα νεκροί κατόπιν ισραηλινού χτυπήματος σε σχολείο

Ισραήλ: Κλείνει ο εναέριος χώρος στα βόρεια-Αναμαίνεται κλιμάκωση

Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό με στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ: Τουλάχιστον 31 νεκροί (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα