ΑΘΗΝΑ
17:31
|
27.09.2024
Η Μέι Μασκ βρέθηκε σε Σαντορίνη, Ύδρα και Αθήνα, έχοντας πάντα έναν καλό λόγο για τις ομορφιές της χώρας και το προσωπικό της Tesla.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε δραστήριο διαφημιστή της Tesla και της Ελλάδας εξελίσσεται η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Ίλον Μασκ, Μέι Μασκ, η οποία είναι από την περασμένη βδομάδα στη χώρα.

Την αρχή την έκανε στη Σαντορίνη όπου η διδάκτωρ διαιτολογίας και διεθνούς φήμης μοντέλο μετέβη με ελικόπτερο προκειμένου να συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού.

Στη υνέχεια μετέβη στην Ύδρα παινεύοντας τις ομορφιές του νησιού και της Ελλάδας, όπου φωτογράφησε γάτες και τον εμβληματικό ήλιο του καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς.

Μετά την κρουαζιέρα σε Αιγαίο και Σαρωνικό,η Μέι Μασκ πετάχτηκε στην Αθήνα μέχρι τα κεντρικά γραφεία της αυτοκινητοβιομηχανίας του γιου της, Tesla,  όπου φωτογραφήθηκε αξιοποιώντας την έτερη ιδιότητα του μοντέλου με τα χάσταγκ : #Tesla, #Athens, #Greece, #AWomanmkesAPlan #itsGreatToBe75 . Την σχετική ανάρτηση έκανε σήμερα από τον λογαριασμό της στο Twitter, λίγες μέρες αφότου αναχώρησε από την Ελλάδα στις 3 Μαΐου με πτήση της εταιρίας Emirates.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ κατά συμμοριών που έκλεβε σπίτια, επιχειρήσεις και φωτοβολταϊκά

Economist: Η Ουκρανία αντιμετωπίζει έλλειψη στρατεύσιμων, πρέπει να αναθεωρήσει τους στόχους της

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Έξαρση της βίας ανηλίκων: Συμπλοκές σε Λαύριο, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα