ΑΘΗΝΑ
10:49
|
30.04.2024
Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, με περίπου δέκα άτομα να επιτίθενται σε ανηλίκους με αφορμή ρούχα με διακριτικά της ομάδας του Άρη που φορούσαν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αμείωτα φαίνεται πως συνεχίζονται τα περιστατικά οπαδικής βίας, με δέκα άτομα να επιτίθενται το βράδυ του Σαββάτου σε ομάδα ανηλίκων στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με πρόσχημα ρούχα με διακριτικά της ομάδας του Άρη και ένα παιδί να τραυματίζεται ελαφρά, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα του thestival.gr. 

Τα παιδιά φέρεται να έτρεξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις όταν αντιλήφθηκαν πως οι δράστες τους προσεγγίζουν απειλητικά, ωστόσο εκείνοι εντόπισαν έναν 15χρονο λόγω μιας μπλούζας του Άρη που φορούσε, με έναν εκ των δραστών ηλικίας περίπου 30 ετών να επιτίθεται στον ανήλικο σκίζοντάς του τη μπλούζα.

Το περιστατικό όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οι δράστες εντόπισαν ακόμη έναν νεαρό, που φέρεται να ήταν και αυτός που τους είχε τραβήξει αρχικά την προσοχή λόγω μπλούζας της ίδιας ομάδας που επίσης φορούσε, στον οποίο επιτέθηκαν αφότου τον ακινητοποίησαν, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Έρευνα για το συμβάν διενεργεί η αρμόδια Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, έπειτα από σχετική καταγγελία μητέρας ενός εκ των ανήλικων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στόχος των Χούθι το ελληνόκτητο φορτηγό Cyclades

Αφγανιστάν: Έξι νεκροί από επίθεση σε τέμενος

Επιστροφή πινακίδων ενόψει Πάσχα

Καρυστιανού για Μάτι: «Μαύρη μέρα για τη δικαιοσύνη»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα