ΑΘΗΝΑ
20:42
|
14.06.2026
Η Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή τον θάνατο της Αναστάζια στην Κω τονίζει, ότι οι γυναικοκτονίες έχουν έμφυλα και όχι φυλετικά χαρακτηριστικά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη νομική κατοχύρωση του όρου «γυναικοκτονία» ζητά η Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω, ένα ακόμη θύμα στην μακρά και τραγική λίστα.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθήνας και μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, δήλωσε σε βίντεο:

«Μετράμε άλλο ένα θύμα, άλλη μια γυναίκα δολοφονημένη. Πριν ήταν η Ελένη, μετά η Καρολάιν, η Γαρυφαλλιά, τώρα η Αναστάζια. Αυτές οι ανθρωποκτονίες, όπως και τόσες άλλες, έχουν έμφυλα, όχι φυλετικά χαρακτηριστικά. Να μην καθυστερήσει άλλο η νομική κατοχύρωση του όρου «γυναικοκτονία».

Δείτε το βίντεο:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ισραήλ επιτέθηκε στη Βηρυτό καθώς πλησιάζει η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν

Η Ελβετία καταψήφισε σχέδιο για περιορισμό του πληθυσμού στα 10 εκατομμύρια (upd)

Ουγγαρία: Ο Όρμπαν επανεξελέγη αρχηγός του κόμματος Fidesz παρά την εκλογική ήττα

Λουόμενος εντόπισε πυρομαχικό υλικό σε θαλάσσια περιοχή της Πιερίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα