ΑΘΗΝΑ
04:44
|
20.09.2024
Σε Χαλκδική, Κρήτη και Πάτρα σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πυρετώδης είναι η προεκλογική δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών που συνεχίζουν τις περιοδείες ανά την χώρα, λίγες μόλις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, που χθες από τα Γιάννενα ζήτησε για μια ακόμα φορά «αυτοδύναμη εντολή με υψηλότερο ποσοστό από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση», θα περιοδεύει σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου, στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής, όπου θα επισκεφθεί τον Πολύγυρο, τη Νικήτη και τα Νέα Μουδανιά.

Την Κρήτη επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας που χθες, από τα Γιάννενα κι αυτός, κατέστησε σαφές ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχει μάθει να μην τα παρατά». Στις 9:30 ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί εργοστάσιο της ΔΕΗ στα Χανιά, ενώ στις 11:30 θα περιοδεύσει στην πόλη των Χανίων και θα απευθυνθεί στους πολίτες. Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Ηράκλειο (πλατεία Ελευθερίας).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, που χθες από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης κάλεσε σε κοινό αγώνα τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες κάνοντας λόγο για Ααναγέννησης της Δημοκρατικής Παράταξης» θα μιλήσει απόψε στις 20:00 στην Πάτρα, ενώ νωρίτερα, θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του στο πλαίσιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας, χθες το βράδυ από την Πάτρα ζήτησε για μια ακόμα φορά την ενίσχυση του κόμματος κάνοντας λόγο για «μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση». Σήμερα, ο κ. Κουτσούμπας, στις 18:45θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενώ στις 20:00 θα συνομιλήσει στο ραδιόφωνο του REAL με τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα