ΑΘΗΝΑ
23:02
|
09.06.2026
Πολλές οι καταγγελίες σε βάρος του Ντένις Βίρσμα για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στους εργαζομένους.,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η καταπίεση και η τρομοκράτηση υφισταμένων του ανάγκασε απόψε τον 37χρονο Ολλανδό υπουργό Παιδείας, Ντένις Βίρσμα, να υποβάλλει την παραίτησή του η οποία και έγινε αμέσως δεκτή.

Στην ανακοίνωση ο Βίρσμα που είναι στέλεχος του «Φιλελεύθερου Κόμματος» του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε παραδέχθηκε ότι καταπίεζε και αντιδρούσε υπερβολικά ή με σκληρότητα σε εργαζόμενους του υπουργείου.

Ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης μετέδωσαν πριν λίγους μήνες, πως υπήρχαν πολλές καταγγελίες σε βάρος του υπουργού για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στους εργαζομένους, κάποιοι εκ των οποίων τον κατηγορούσαν για σωματικό ή λεκτικό εκφοβισμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ισραήλ εμποδίζει το ταξίδι 17.000 ασθενών από τη Γάζα για θεραπεία

Βουλή: Ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία επί της Αρχής το ν/σ. «Εφαρμογή Συμφώνου για Μετανάστευση και Άσυλο»

Ο Τραμπ λέει ότι το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό ελικόπτερο πάνω από το Ορμούζ, υπόσχεται να απαντήσει

Γαλλία: 132 συντονιστές σχολικών δραστηριοτήτων τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στο Παρίσι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα