ΑΘΗΝΑ
00:56
|
22.09.2024
Διαβεβαίωσε ότι θα πολεμήσει κάθε στάση που θα περιφρονεί την κοινωνία, διαβεβαιώνοντας πως θα είναι πρωθυπουργός «όλων των Ελλήνων».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Για δεύτερη φορά σε λίγες εβδομάδες οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή στο δρόμο των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Έκλεισαν οριστικά έναν τραυματικό κύκλο τοξικότητας» ανέφερε απόψε λίγο μετά τις 21.00 ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη νίκη του κόμματός του στις σημερινές εκλογές.

Πρόσθεσε πως θα μείνει πιστός «στο εθνικό καθήκον» χωρίς να ανεχθεί καμία έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά.

«Όση σημασία αποδίδω στην αποτελεσματικότητα της νέας διακυβέρνησης άλλο τόσο θα πολεμήσω όποια στάση προδώσει τους στόχους αυτής της κοινωνίας», ανέφερε στη συνέχεια επαναλαμβάνοντας τις προεκλογικές υποσχέσεις για αυξήσεις μισθών.

«Γνωρίζω ότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες γι΄ αυτό και θα επιδιώκω πάντα ευρύτερες συναινέσεις. Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.Αναφερόμενος σε όσους δεν ψήφισαν τη ΝΔ ή δεν προσήλθαν στις κάλπες υποστήριξε ότι θα είναι πρωθυπουργός «όλων των Ελλήνων».

«Δούλεψα πολύ σκληρά για να φθάσω έως εδώ…» ανέφερε στον επίλογο της σύντομης παρέμβασής του λέγοντας πως δεν θα τα είχε καταφέρει δίχως τους συνεργάτες του και την οικογένειά του.

«Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη και από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια» ώστε να κτίσουμε μία πατρίδα με περισσότερη δικαιοσύνη για όλους είπε υποσχόμενος «μία ακόμη καλύτερη μέρα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Telegram επίσημα ξεκινά να συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές

Χεζμπολάχ: Νέο μπαράζ ρουκετών κατά του Ισραήλ

Αξιωματούχος της Fed: Πρόωρη δήλωση νίκης η μείωση των επιτοκίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα