ΑΘΗΝΑ
08:49
|
27.04.2024
"Νίκησε η Δημοκρατία. Το χρωστάμε στον Παύλο, για όλα, το αίμα του, τη ζωή του που έχασε"!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των δικηγόρων των καταδικασθέντων ναζιστών της Χρυσής Αυγής σχετικά με τα ελαφρυντικά τους, το δικαστήριο διέκοψε στις 23.20 το βράδυ της Τετάρτης (7/10) και θα συνεχίσει σήμερα Πέμπτη στις 12.30 το μεσημέρι. 

Οι φασίστες παίζουν πλέον, το τελευταίο τους χαρτί προσδοκώντας μειώσεις ποινών που θα τους κρατήσουν εκτός φυλακής. 

Βγαίνοντας από το Εφετείο η μητέρα του Παύλου Φύσσα, η μητέρα όλων μας, χαρακτήρισε “ιστορική νίκη” την ομόφωνη καταδικαστική απόφαση της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Αναφερόμενη στην ενοχή των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και την ενοχή του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του γιου της υπογράμμισε πως “αυτό περιμέναμε, αυτό ήταν το ζητούμενο”.

“Σήμερα νίκησε η Δημοκρατία. Το χρωστάμε στον Παύλο, στην πολιτική αγωγή που αγωνίστηκε τόσο πολύ όλο αυτό τον καιρό. Γιατί έδωσε μεγάλο αγώνα και τους οφείλουμε και σε αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και φυσικά και στον Παύλο, για όλα, το αίμα του, τη ζωή του που έχασε. Το ότι άντεξε. Να μην το ξεχνάμε. Τα τέσσερα λεπτά του Παύλου είναι πολύ σημαντικά για να μπορέσουν να τους συλλάβουν. Αύριο θα τα ξαναπούμε. Εδώ θα είμαστε” τόνισε η μητέρα του Παύλου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά την ανακοίνωση της πανηγυρικής απόφασης του δικαστηρίου, η μητέρα του Παύλου Φύσσα είχε δηλώσει συγκινημένη: “Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου”.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Κερδίσαμε ένα κομμάτι της μάχης” είπε στη συνέχεια, η μητέρα όλων μας, στο συγκεντρωμένο πλήθος που την αποθέωνε φωνάζοντας “Ο Παύλος ζει!”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα