ΑΘΗΝΑ
22:39
|
04.06.2026
Διαπιστώθηκαν μόνο υλικές ζημιές και στα δύο πλοία, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο πλοία συγκρούστηκαν στο λιμάνι Καλάμου της Λευκάδας, το βράδυ της Κυριακής, αναφέρουν τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό της Λευκάδας το βράδυ της Κυριακής το πλοίο «Μαριάννα» προσπαθώντας να δέσει στο λιμάνι προσέκρουσε στο πλοίο «Κωνσταντίνος» το οποίο ήταν ελλιμενισμένο στον λιμένα Καλάμου.

Στη περιοχή έφτασε άμεσα περιπολικό σκάφος του λιμενικού, το οποίο διαπίστωσε υλικές ζημιές και στα δύο πλοία, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δύο πλοίων, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από νηογνώμονα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δε βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ρυθμίσεις στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 5/6

Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές στις Βρυξέλλες κατά της αύξησης διδάκτρων

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα