ΑΘΗΝΑ
16:48
|
07.06.2026
Ακαριαίος θάνατος οδηγού ΙΧ αφότου το όχημά του έπεσε από ύψος περίπου δέκα μέτρων στον ΗΣΑΠ Ν. Ηρακλείου τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός ανασύρθηκε οδηγός αυτοκινήτου στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, καθώς το όχημά του ανετράπη υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τα ξημερώματα του Σαββάτου και εγκλωβίστηκε στις ράγες του ΗΣΑΠ εντός του σταθμού του ηλεκτρικού. 

Ειδικότερα, το όχημα που κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα στο Νέο Ηράκλειο, βγήκε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε στο κράσπεδο έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 10 μέτρων μέσα στον υπόγειο σταθμό του ηλεκτρικού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας καθώς και πυροσβεστικές δυνάμεις, με τον οδηγό του οχήματος να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του και να διακομίζεται στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σεισμός στην Εύβοια – Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Μαντούδι – Λίμνη – Αγία Άννα και στο Προκόπι (upd)

Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην Αγία Τριάδα Μώλου Φθιώτιδας

Το Περού ψηφίζει σε αμφίρροπη 2η εκλογική αναμέτρηση για τις προεδρικές εκλογές

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα