ΑΘΗΝΑ
01:43
|
05.06.2026
Το συγκεκριμένο τέρας συνελήφθη, αφού μετά το νερό που έριχνε στα γατάκια, τα έβαλε μεσα σε έναν κουβά και τα πέταξε στον δρόμο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη μίας γυναίκας προχώρησαν το Σάββατο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Παγκρατίου, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες κατέβρεχε τρία νεογέννητα γατάκια, με σκοπό να τα πνίξει.

Σύμφωνα με ενημέρωση της φιλοζωικής οργάνωσης Alma Libre, που διασώζει γάτες σε όλη την Αττική, στην περιοχή του Παγκρατίου χθες Σάββατο αυτόπτες μάρτυρες είδαν μια γυναίκα να καταβρέχει με μανία τρία μωρά γατάκια, που βρίσκονταν δίπλα στη μάνα τους που τα θήλαζε σε ακάλυπτο χώρο και προσπαθώντας να τα πνίξει τα έλουζε με πίεση με νερά και κατόπιν τα έβαλε βίαια σε έναν κουβά και σε κοινή θέα τα πέταξε έξω στο δρόμο.

Τα δύο γατάκια διασώθηκαν και δίνονται για υιοθεσία, ενώ το τρίτο αγνοείται.

Η κακοποίηση ζώων, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση, τιμωρείται με βάση τη νέα νομοθεσία με πολυετή κάθειρξη και βαρύτατα πρόστιμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δε βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ρυθμίσεις στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 5/6

Οι καταιγίδες έφεραν πλημμύρες σε Ήπειρο και Μακεδονία

Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές στις Βρυξέλλες κατά της αύξησης διδάκτρων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα