ΑΘΗΝΑ
21:27
|
06.06.2026
Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως άκουσαν μικρές εκρήξεις πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πυρκαγιά σημειώθηκε λίγο πριν τις 5.00 σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Βλάση Τριπόλεως, πίσω από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, αυξάνοντας την ανησυχία των τοπικών αρχών για το όρος Μαίναλο της Αρκαδίας.

Στην περιοχή επιχειρούν πυροσβέστες με χερσαία και εναέρια μέσα ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Πιθανή αιτία είναι ο εμπρησμός καθώς κάτοικοι της περιοχής είπαν σε δημοσιογράφους πως άκουσαν πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς «μικρές εκρήξεις».

Αξίζει να επισημανθεί το γεγονός πως νωρίτερα σήμερα καταγράφηκαν δύο μικρότερες εστίες φωτιάς πάνω από το νοσοκομείο που τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο.

Σύμφωνα δε με το  Arcadia Portal  το ίδιο διάστημα σημειώθηκε φωτιά και έξω από τις διοικητικές υπηρεσίες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου που έσβησε άμεσα γιατί την αντιλήφθηκε διερχόμενος περαστικός που κάλεσε την Πυροσβεστική και την έσβησε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ποινική δίωξη σε υπαλλήλους Πολεοδομιών για χρηματισμό

Στη φυλακή ο 41χρονος για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα

Η «διπλωματία των κόκκινων πάντα»: Η Κίνα σπάει τον πάγο με την Ταϊβάν μέσω ανταλλαγής ζώων

Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ: «Το Τέλος της Κανονικότητας και των Οικονομικών» – Δευτέρα 8/6 στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα