ΑΘΗΝΑ
19:15
|
20.05.2024
Ο Ερντογάν πρότεινε στη Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία να πραγματοποιήσουν μια τετραμερή συνάντηση ανώτατου επιπέδου για το ζήτημα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι προσφέρθηκε στη Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία να πραγματοποιήσουν μια τετραμερή συνάντηση ανώτατου επιπέδου για το ζήτημα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

«Ναι, είναι προτεραιότητά μας να διεξάγουμε τριμερείς συνομιλίες όπως είχε προγραμματιστεί νωρίτερα. Ωστόσο, προτείναμε επίσης συνάντηση σε τετραμερή μορφή. Εννοώντας, εγώ, ο [Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ] Πούτιν, ο [πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν] Ιλχάμ Αλίγιεφ και ο [αρμένιος πρωθυπουργός Υπουργός Νικόλ] Πασινιάν. Είπα, ας μαζευτούμε και ας συζητήσουμε τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε λάβει ούτε θετική ούτε αρνητική απάντηση σε αυτή την πρόταση», είπε ο Τούρκος ηγέτης σε συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη, που προβλήθηκε από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια πριν αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φύλλο συκής στη διεθνή δικαιοσύνη η εξίσωση θύτη (Ισραήλ) και θύματος (Γάζα) μέσω Χάγης

Έρχεται η Καμπούλ Νο2 (ή η Σαϊγκόν Νο3);

Η Ισπανία ανακαλεί τον πρέσβη της στην Αργεντινή μετά την προσβολή Μιλέι

Γεραπετρίτης: Δεν αναμένεται αλλαγή στην εξωτερική πολιτική του Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα