ΑΘΗΝΑ
06:26
|
11.06.2026
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε σε ομοφοβικό σχόλιο του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά με ανάρτησή του στο Facebook.
Ο κ. Αυτιάς αναφέρθηκε στην στρατιωτική θητεία του κ. Κασσελάκη σημειώνοντας «να δούμε τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σε σχόλιο του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά με ανάρτησή του στο Facebook, όπου τονίζει πως «Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα».

Ο κ. Αυτιάς αναφέρθηκε στην στρατιωτική θητεία του κ. Κασσελάκη σημειώνοντας «να δούμε τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο», προκαλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τον σταθμό «να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινές επιδρομές στο νότιο Λίβανο με 17 νεκρούς

Αμερικανός διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός στη Μιανμάρ – Υπο κράτηση μια Ταϊλανδέζα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο πληθωρισμός ξαναπαίρνει την ανηφόρα

Στις 15 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα