ΑΘΗΝΑ
13:52
|
06.05.2024

Το αρνητικό επιδημιολογικό ρεκόρ που κατέγραψε ο ΕΟΔΥ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, το συνέδεσε με την αντιφασιστική διαδήλωση έξω από το Εφετείο […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το αρνητικό επιδημιολογικό ρεκόρ που κατέγραψε ο ΕΟΔΥ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, το συνέδεσε με την αντιφασιστική διαδήλωση έξω από το Εφετείο στις 7 Οκτωβρίου, ημέρα ανακοίνωσης της ετυμηγορίας για την εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή.  
Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο MEGA, και τον Νίκο Ευαγγελάτο, “ξέραμε ότι θα έχουμε πολλά κρούσματα κορονοϊού. Έγινε μια συγκέντρωση για καλό σκοπό αλλά δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας”.

“Είχε προειδοποιήσει ο κ. Χαρδαλιάς και ο κ. Κικίλιας για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις χιλιάδων ανθρώπων”, πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και συνέχισε: “Ήταν χιλιάδες ο ένας πάνω στον άλλον, οι περισσότεροι χωρίς μάσκα. Άρα ξέραμε ότι θα ήταν φύσει αδύνατον 14 – 15 μέρες μετά να μην έχουμε αύξηση των κρουσμάτων. Αν δεν είχαμε θα είχαν καταργηθεί όλοι οι νόμοι αυτού του ιού”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Αθήνα το Άγιο Φως

Το 'Αγιο Φως αφίχθη στις 20.06 με ειδική πτήση από το Τελ Αβίβ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θα διανεμηθεί σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα