ΑΘΗΝΑ
16:54
|
27.04.2024

Ζευγάρι γκέι πιγκουίνων σε ζωολογικό κήπο της Ολλανδίας “κατηγορείται” ότι σήκωσε όλη τη φωλιά με τα αυγά ενός άλλου ζεύγους λεσβιών πιγκουίνων στην απέλπιδα προσπάθειά […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ζευγάρι γκέι πιγκουίνων σε ζωολογικό κήπο της Ολλανδίας “κατηγορείται” ότι σήκωσε όλη τη φωλιά με τα αυγά ενός άλλου ζεύγους λεσβιών πιγκουίνων στην απέλπιδα προσπάθειά του να αποκτήσει οικογένεια, σύμφωνα με δημοσίευμα στο RT News.

Η Σάντερ Ντροστ, εργαζόμενη στο ζωολογικό πάρκο Ντίρεν της Ουτρέχτης, εξηγεί ότι δεν είναι το πρώτο παράπτωμα του ζεύγους. Πριν από ένα χρόνο πιάστηκαν πάνω στην απόπειρά τους να κλέψουν ένα αυγό και φέτος αποφάσισαν μια πιο δυναμική προσέγγιση.

“Είναι ολοφάνερο πως έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ αποφασισμένο ζευγάρι”, δήλωσε η Ντροστ στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο RTV.

Οι δύο επίδοξοι μπαμπάδες κλωσούν με βάρδιες τα κλεμμένα αυγά και συλλέγουν τροφή για μετά.

Δυστυχώς, αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι τα αυγά έχουν ελάχιστες ελπίδες να εκκολαφθούν καθώς δεν έχουν γονιμοποιηθεί αφού προέρχονται από ζευγάρι λεσβιών πιγκουίνων. Η Σάντερ Ντροστ επισημαίνει ότι ακριβώς το ίδιο συνέβη και πέρυσι στο ίδιο ζευγάρι.

Ένας άλλος εργαζόμενος στον ζωολογικό κήπο της Ουτρέχτης εξήγησε στο DutchNews ότι “η ομοφυλοφιλία στους πιγκουίνους είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, αλλά αυτό που κάνει το εν λόγω ζευγάρι τόσο ξεχωριστό είναι η επιμονή και η δεύτερη απόπειρα κλοπής αυγού”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα