ΑΘΗΝΑ
09:14
|
28.04.2024

Σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό αναμένεται να προχωρήσει ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Πέμπτης (22/10) στις 19:00, αναφορικά με τον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό αναμένεται να προχωρήσει ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Πέμπτης (22/10) στις 19:00, αναφορικά με τον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με την πρόεδρο της Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας τους για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τη χώρα.

“Το απόγευμα θα έχω την ευκαιρία να απευθυνθώ στον ελληνικό λαό”, γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός.

“Αναγκαζόμαστε να πάρουμε κάποια πρόσθετα μέτρα διότι στην ουσία έχουμε λίγους που παραβιάζουν κάποιος κανόνες, ενώ οι πολλοί συμμορφώνονται. Δυστυχώς, όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Από τη συζήτηση δεν έλειψαν οι αναφορές στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο με την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα, αλλά και το θέμα φλέγον του κορονοϊού, στον απόηχο της πρόσφατης έκρηξης των κρουσμάτων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα