ΑΘΗΝΑ
14:12
|
05.06.2026
Οι φλόγες απειλούν σπίτια, ζώα και στάβλους, ενώ στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις άνεμοι.
Πολύ ισχυροί άνεμοι εντάσεως 8-9 μποφόρ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πολύ καλύτερη είναι η εικόνα μετά από φωτιά που έχει ξεσπάσει στην Αμυγδαλιά Καρύστου στην νότια Εύβοια, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τους κατοίκους δεν έχουν υπάρξει ζημιές σε σπίτια, παρά μόνο σε στάβλους και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Νωρίτερα δόθηκε εντολή εκκένωσης για τα χωριά Αμυγδαλιά Καρύστου και Πρινιά, με αστυνομικούς να απομακρύνουν τους κατοίκους, μεταφέροντάς τους σε κοντινές περιοχές.

Στο σημείο που έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι εντάσεως 8-9 μποφόρ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιχειρήσουν για την κατάσβεση εναέρια μέσα.

Επιχειρούν 56 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 24 οχήματα, ενώ επιχείρησαν δύο αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν επίσης εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δημοσκόπηση Prorata: Στο 24% η ΝΔ με 2η την ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Το ΠΑΣΟΚ 4ο πίσω από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού

Πάτρα: Παρέμβαση της Εισαγγελίας Εφετών για θανάτους κρατουμένων στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αυξάνεται στα 1.600 ευρώ το όριο του ακατάσχετου λογαριασμού

Θαύμα στο Έβερεστ: Βρέθηκε ζωντανός μετά από έξι ημέρες, ενώ η οικογένειά του τελούσε την κηδεία του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα