ΑΘΗΝΑ
15:21
|
28.04.2024

Τον Αιγύπτιο πρέσβη στο υπουργείο Εξωτερικών του Κουβέιτ, Τάρικ αλ Κούνι, κάλεσε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών του κρατιδίου Χάλιντ αλ Τζαράλαχ, καταδικάζοντας και απορρίπτοντας τις […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον Αιγύπτιο πρέσβη στο υπουργείο Εξωτερικών του Κουβέιτ, Τάρικ αλ Κούνι, κάλεσε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών του κρατιδίου Χάλιντ αλ Τζαράλαχ, καταδικάζοντας και απορρίπτοντας τις «προσβλητικές δηλώσεις» του υφυπουργού Εργασίας της Αιγύπτου σε βάρος του Κουβέιτ και των εθνικών συμβόλων του.

Σύμφωνα με αραβικά ΜΜΕ, την περασμένη Πέμπτη ο υφυπουργός Εργασίας της Αιγύπτου πήρε αναφορά για την επίθεση Κουβεϊτιανού πολίτη εναντίον Αιγύπτιας γιατρού κατά την οποία η τελευταία κλειδώθηκε σε ένα θάλαμο δίχως κάμερα και άρχισε να τη χτυπά ανελέητα προκαλώντας της μώλωπες και τραύματα.

Δεν διευκρινίστηκε ωστόσο ποια ήταν ακριβώς η αντίδραση του Αιγύπτιου υπουργού σε βάρος του Κουβέιτ που προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου.

Στο Κουβέιτ ζουν και εργάζονται πάνω από μισό εκατομμύριο Αιγύπτιοι και απαρτίζουν την πολυπληθέστερη ομάδα μεταναστών στο κρατίδιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα