ΑΘΗΝΑ
00:28
|
06.10.2024
Η ευκαιρία της Ελλάδας να προκριθεί μέσω του Nations League, στον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου.
Δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Καζακστάν θα αντιμετωπίσει τελικά στον ημιτελικό των playoffs του Nations League η Εθνική μας ομάδα, μετά την ήττα του με 2-1 από την Σλοβενία στον 8ο όμιλο (2-1) με γκολ του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού Μπένιαμιν Βέρμπιτς στο 86’.

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί το Καζακστάν στην «OPAP Arena» στις 21 Μαρτίου 2024 κι εφόσον προκριθεί, θα παίξει στον τελικό των play off στις 26 Μαρτίου με τον νικητή του έτερου ημιτελικού μεταξύ Γεωργίας και Λουξεμβούργου.

Στα play off θα συμμετάσχουν οι 12 ομάδες των League A, B και C που εξασφάλισαν τη «δεύτερη ευκαιρία» τους απ’ το Nations League.

Την προσεχή Πέμπτη (23/11, 13:00) στο «House of European Football» της UEFA στη Νιόν θα διεξαχθεί η κλήρωση για τις έδρες στους τρεις «τελικούς» που θα προκύψουν απ’ τις League A, B και C.

Και οι τρεις αγώνες αναμένεται να διεξαχθούν στις 21:45 ώρα Ελλάδας. Επίσης, στις 2 Δεκεμβρίου 2023 θα ακολουθήσει στη Φιλαρμονική του Έλβα στο Αμβούργο η κλήρωση των 6 ομίλων της τελικής φάσης, παρότι θα υπάρχουν οι τρεις εκκρεμότητες των play off.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ευρωπαϊκή βραδιά με θρίαμβο του Ολυμπιακού, ήττα για τον ΠΑΟΚ και ισοπαλία για τον ΠΑΟ

Οπαδοί της Στεάουα Βουκουρεστίου συνελήφθησαν στον Προμαχώνα

Τη νίκη αναζητά ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπόρατς στη Βοσνία

Εντός έδρας Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη δεύτερη αγωνιστική του Europa League

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα