ΑΘΗΝΑ
13:03
|
09.06.2026
«Η μέρα που η Παλαιστίνη θα αναπνεύσει ελεύθερα πλησιάζει. Λαέ της Παλαιστίνης, είμαστε δίπλα σου!».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τομέας Εξωτερικών και Άμυνας του ΜέΡΑ25 εξέδωσε ανακοίνωση προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό, εκφράζοντας αλληλεγγύη στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για την ελευθερία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό (29/11) βρίσκει τους Παλαιστινίους στην Λωρίδα της Γάζας να πολεμούν για μια αξιοπρεπή ζωή, για την ελευθερία τους, για το Ανεξάρτητο Παλαιστινιακό Κράτος που μέχρι τώρα τους το έχει στερήσει η υποκρισία της Δύσης κι η αδιαλλαξία του καθεστώτος Άπαρτχάιντ του Ισραήλ.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον γενναίο Παλαιστινιακό Λαό. Η ημέρα της νίκης είναι κοντά. Η μέρα που θα γυρίσουν όλοι οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες στις εστίες τους. Η μέρα που θα γκρεμιστεί το παράνομο ισραηλινό Τείχος της Προσάρτησης. Η μέρα που οι Ισραηλινοί έποικοι θα φύγουν από τα Κατεχόμενα. Η μέρα που κάθε Παλαιστίνιος θα βρει το δίκιο του.

Η μέρα που η Παλαιστίνη θα αναπνεύσει ελεύθερα πλησιάζει.

Λαέ της Παλαιστίνης, είμαστε δίπλα σου!».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αιγιάλεια: Νεκροί μητέρα και γιος με θανάσιμα τραύματα από μαχαίρι

Θεσσαλονίκη: Μέτωπο εργαζομένων για τις 11 απολύσεις στο ΚΘΒΕ

Υποκλοπές: Να κληθούν στη Βουλή Ντίλιαν, Κοντολέων, Δημητριάδης και Χάρπαζ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Βολιβία: Βίαιη καταστολή των διαδηλωτών που ζητούν την παραίτηση του προέδρου Πας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα