ΑΘΗΝΑ
06:28
|
10.05.2024
Το πιστολίδι μεταξύ Ρομά στη Νέα Κίο μεταφέρθηκε και στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ναυπλίου με αποτέλεσμα συνολικά 3 τραυματίες.
Εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου Ναυπλίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

‘Ενταση επικράτησε νωρίτερα απόψε έξω από το νοσοκομείο του Ναυπλίου, όπου μεταφέρθηκαν νωρίτερα από πυροβολισμούς σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο Αργολίδας δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, τα επεισόδια προκλήθηκαν μεταξύ δύο ατόμων από διαφορετικές οικογένειες που είχαν διαφορές μεταξύ τους.

Στη διάρκεια διαπληκτισμών και χρήσης όπλων, τραυματίστηκαν δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ναυπλίου.

Εκεί, όμως κατέφθασαν, λίγη ώρα αργότερα, άτομα από τις δύο «αντιτιθέμενες» οικογένειες με άγριες διαθέσεις καθώς συνέχισαν το πιστολίδι ακόμη και έξω από το νοσοκομείο της πόλης.

Η ανταλλαγή πυρών προκάλεσε τον (ευτυχώς) ελαφρύ τραυματισμό ενός Ρομά και εύλογο πανικό σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο ένας από τους τραυματίες από τα επεισόδια στον καταυλισμό είναι σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Αττικό», ενώ ο δεύτερος θα διακομιστεί στην Τρίπολη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ένας νεκρός και μία τραυματίας από ένοπλη επίθεση στον Βύρωνα

Ενθουσιασμός για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Πεθαίνοντας μόνος σε ένα παγκάκι στην Πανόρμου…

Εργατικό δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από μηχάνημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα