ΑΘΗΝΑ
16:58
|
04.06.2026
Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω στο λεωφορείο 040 που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα.
Εικόνα του τροχαίου από ρεπορτάζ του Mega
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λεωφορείο του ΟΑΣΑ συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στις 5:20 τα ξημερώματα στην οδό Αλιπέδου και 304 Συντάγματος στον Πειραιά με αποτέλεσμα μία γυναίκα να απεγκλωβιστεί χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο του Πειραιά, όταν το αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω στο λεωφορείο 040 που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε η οδηγός του ΙΧ, ενώ καλά στην υγεία τους είναι οι περίπου 20 επιβάτες του λεωφορείου.

 Τα αίτια του ατυχήματος, που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα, διερευνά η τροχαία Πειραιά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Εννέα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας

Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 85χρονο αδελφό του

Υπο έλεγχο η φωτιά στη Φιλοθέη, κοντά στο Άλσος Βεΐκου (upd)

Περίπου 101 μετανάστες και πρόσφυγες περισυνελέγησαν νότια των Καλών Λιμένων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα