ΑΘΗΝΑ
12:30
|
27.04.2024

Επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, με ισχυρές καταιγίδες και βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα από την 28η Οκτωβρίου ως το βράδυ της Πέμπτης, 29 Οκτωβρίου, […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, με ισχυρές καταιγίδες και βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα από την 28η Οκτωβρίου ως το βράδυ της Πέμπτης, 29 Οκτωβρίου, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Το κύμα κακοκαιρίας που «βαφτίστηκε» Κίρκη αναμένεται να ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης από την Ιταλία και να κινηθεί γρήγορα ανατολικά προς την Ελλάδα, πλήττοντας αρχικά τα νησιά του κεντρικού και νοτίου Ιονίου και πιθανώς τα νότια τμήματα της Πελοποννήσου.

Τις πρώτες ώρες της Τετάρτης, το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώσει την Πελοπόννησο, την Κρήτη, βαθμιαία τη Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια. Από τις μεσημβρινές ώρες στο επίκεντρο της «Κίρκης» αναμένεται να τεθούν περιοχές της Θεσσαλίας, των Σποράδων, νότια τμήματα της Ηπείρου και οι Κυκλάδες.

Από το νέο κύμα κακοκαιρίας δεν θα γλιτώσουν ούτε τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης ο καιρός θα επιδεινωθεί σημαντικά σε Κεντρική, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα