ΑΘΗΝΑ
23:28
|
28.09.2024
Τρία άτομα έχασαν την ζωή τους στο σημείο, ενώ το τέταρτο υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα στα τραύματά του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

 Στους τέσσερις έχει ανεβεί ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης σε νοσοκομείο της πόλης Ούλτσεν, νότια του Αμβούργου στη Γερμανία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Τρία άτομα έχασαν την ζωή τους στο σημείο, ενώ το τέταρτο υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα στα τραύματά του.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί είδαν φλόγες στον τέταρτο όροφο μιας πτέρυγας του κτιρίου, όταν έφτασαν στο σημείο αργά το βράδυ της Πέμπτης. Άκουσαν εκκλήσεις για βοήθεια και απομάκρυναν αρκετούς ανθρώπους, καταφέρνοντας να σταματήσουν την περαιτέρω εξάπλωση της φωτιάς. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, 10 άτομα έχουν τραυματιστεί, κάποια από αυτά σοβαρά.

Σύμφωνα με τις αρχές, η φωτιά κατάφερε να περάσει σε αρκετά δωμάτια ασθενών, προτού κατασβεστεί, ενώ οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο νοσοκομείο ενδέχεται να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώθηκε χθες στις 22:45, τοπική ώρα, δεν έχουν προς το παρόν εξακριβωθεί, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα