ΑΘΗΝΑ
06:41
|
22.09.2024
«Προσωπικά υπόσχομαι να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξεβολεύει το σύστημα Μητσοτάκη» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, προκάλεσαν  σήμερα πρόσφατες δηλώσεις και σχόλια κυβερνητικών αξιωματούχων σε σχέση  με την απόφασή του να δανείσει ο ίδιος το κόμμα του ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του κομματικού μηχανισμού το δώρο Χριστουγέννων δίχως την παραμικρή καθυστέρηση.

«Δεν θα αφήσω αναπάντητη την γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη» στηλιτεύοντας τα χρέη άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ που έχει στις τράπεζες η Νέα Δημοκρατία.

Ολόκληρη η δήλωση του Κασσελάκη έχει ως εξής:

«Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να δανείσει ένας πρόεδρος το κόμμα του προκειμένου να πληρωθούν το δώρο Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι και να μπορέσουν να κάνουν γιορτές.

Λογικό όμως είναι να κυβερνά ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 400 εκατομμύρια στις τράπεζες, που λειτουργεί δηλαδή εις βάρος των πολιτών.

Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να καλεί ο Πρόεδρος ενός κόμματος του βουλευτές του στο εξοχικό του για τρήμερο εργασίας, με έξοδα δικά του.

Λογικό όμως είναι να έχει ο πρωθυπουργός της χώρας εξοχικό – μεσοτοιχία με τον φυγά Χριστοφοράκο.

Και να καλεί -σε άλλο του εξοχικό- τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Μπλίκεν για επίσημες συνομιλίες, με έξοδα του Κράτους.

Σε μία χώρα που η προπαγάνδα ορίζει το λογικό και το παράλογο, προσωπικά υπόσχομαι να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξεβολεύει το σύστημα Μητσοτάκη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Telegram επίσημα ξεκινά να συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές

Χεζμπολάχ: Νέο μπαράζ ρουκετών κατά του Ισραήλ

Αξιωματούχος της Fed: Πρόωρη δήλωση νίκης η μείωση των επιτοκίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα