ΑΘΗΝΑ
18:15
|
06.10.2024

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απέφυγε, σήμερα, για μία ακόμη φορά, να σχολιάσει την προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η παραμικρή του […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απέφυγε, σήμερα, για μία ακόμη φορά, να σχολιάσει την προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η παραμικρή του δήλωση μπορεί να αξιοποιηθεί για την τροφοδότηση αντιρωσικής πολιτικής και τη φιλολογία περί ανάμιξης της Μόσχας στις αμερικανικές εκλογές.

Συμμετέχοντας σήμερα στο επενδυτικό φόρουμ που διοργάνωσε η ρωσική τράπεζα επενδύσεων, VTB Capital, ο πρόεδρος Πούτιν υποστήριξε ότι δεν είναι ενήμερος για συγκεκριμένες πολιτικές που θα προωθήσουν τελικά μετά τις εκλογές της 3ης Νοέμβρη οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ έναντι της χώρας του.

Εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση πως η Μόσχα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα τονίζοντας: «Θα αποδεχθούμε την οποιαδήποτε απόφαση του αμερικανικού λαού και θα συνεργαστούμε με οποιαδήποτε κυβέρνηση».

Υπενθύμισε την τάση δυτικών χωρών να κάνουν την τρίχα…τριχιά στην προσπάθειά τους να παρουσιάσουν τη Ρωσία ως χώρα που αναμιγνύεται στις εκλογές των ΗΠΑ και άλλων ξένων κρατών. «Ξέρετε πως δεν θα ήθελα να αγγίξω το θέμα των αμερικανικών εκλογών γιατί ορισμένοι από τους εταίρους μας θα κρατηθούν από το παραμικρό για να αποδείξουν την υποτιθέμενη ανάμιξη της Ρωσίας στην αμερικανική εκλογική διαδικασία….ο,τιδήποτε και να πω» είπε χαρακτηριστικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή της ημερομηνίας του Συνεδρίου-Αποχώρησαν οι Kasselistas από τη συνεδρίαση της ΚΕ (upd)

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγήθηκε προς την Κ.Ε. η Πολιτική Γραμματεία-Διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα