ΑΘΗΝΑ
00:01
|
05.06.2026
Η εταιρεία στην οδό Κάστορος 55 είναι ισραηλινών συμφερόντων. Οι δράστες πέταξαν τρικάκια με σύνθημα: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».
Γκαζάκια σε εταιρεία στον Πειραιά. Εικόνα από ρεπορτάζ του OPEN
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, ισραηλινών συμφερόντων, στον Πειραιά. Στο σημείο προκλήθηκε μικρής έκτασης έκρηξη, φωτιά και υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα αγνώστων προκάλεσε φθορές με βαριοπούλα στην τζαμαρία της εισόδου της εταιρείας, ενώ πέταξε στο σημείο και τρικάκια με σύνθημα: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη». Η ναυτιλιακή εταιρεία βρίσκεται στην οδό Κάστορος 55.

Αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές έξι ατόμων. Όλοι αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δε βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ρυθμίσεις στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 5/6

Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές στις Βρυξέλλες κατά της αύξησης διδάκτρων

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα