ΑΘΗΝΑ
12:07
|
22.05.2024
Αύριο Τρίτη 27/2 ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνομιλίες με τη Βουλγάρα ομόλογό του και τον πρωθυπουργό της χώρας, Νικολάι Ντένκοφ.
Γιώργος Γεραπετρίτης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη Σόφια θα μεταβεί σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, κατόπιν προσκλήσεως της αναπληρώτριας πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών της Βουλγαρίας Μαρίγια Γκαμπριέλ.

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών και τις διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών θα ακολουθήσουν στις 11:30 π.μ. δηλώσεις των δύο υπουργών προς τον Τύπο και γεύμα εργασίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Αφού ολοκληρωθούν οι επαφές στο υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Γεραπετρίτης θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Νικολάι Ντένκοφ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Πεντάγωνο: Η Ρωσία κάνει μικρές προόδους στο Χάρκοβο

Κυρώσεις κατά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου εξετάζουν οι ΗΠΑ

Ιρλανδία, Ισπανία και Νορβηγία αναγνωρίζουν το Παλαιστινιακό κράτος

Η Κίνα απορρίπτει τις κυρώσεις των ΗΠΑ για δεσμούς με τη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα