ΑΘΗΝΑ
22:31
|
06.06.2026
Νεκρός 58χρονος αλιεργάτης μετά τη βύθιση σκάφους.
Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύτη της επιχείρησης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός ανασύρθηκε, μετά την βύθιση σκάφους ένας 58χρονος εργαζόμενος σε ιχθυοκαλλιέργεια στο νησί της Χίου, μεγαλώνοντας περισσότερο τον τραγικό κατάλογο των εργατικών δυστυχημάτων.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα το βοηθητικό σκάφος της ιχθυοκαλιέργειας στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Περιβολάκι Λαγκάδας με αποτέλεσμα ο άτυχος εργαζόμενος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αιγυπτιακής καταγωγής να ανασυρθεί από δύτη της επιχείρησης, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους.

Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο αλιευτικό καταφύγιο Παντουκειός και στη συνέχεια με όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου-Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Κυριακή 7 Ιουνίου στην πλατεία Κουμουνδούρου: Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις

Ποινική δίωξη σε υπαλλήλους Πολεοδομιών για χρηματισμό

Στη φυλακή ο 41χρονος για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα