ΑΘΗΝΑ
13:47
|
16.06.2026
Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή Κακόρεμα και για την κατάσβεση της έδωσαν μάχη οι πυροσβέστες, μέχρι τα ξημερώματα.
Θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη ενός υπόπτου για την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον Υμηττό, προχώρησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, άνδρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε δύσβατη περιοχή με χαμηλή βλάστηση κοντά στις κεραίες, στο Κακόρεμα του Υμηττού και για την κατάσβεση της έδωσαν μάχη μέχρι τα ξημερώματα 38 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 8 οχήματα.

Ο συλληφθείς, με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διαρροή emails αποδήμων: Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και του πρώην ΓΓ Εσωτερικών πρότεινε η εισαγγελέας

Πανελλαδικές 2026: Άνοιξε για μία εβδομάδα η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω SMS

Σεισμός μεγέθους 6,3 Ρίχτερ έπληξε την πόλη Τσινγκχάι, στη βορειοδυτική Κίνα

Δίκη για Τέμπη: Δεκτή η δήλωση για την παράσταση του Ελληνικού Δημοσίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα