ΑΘΗΝΑ
00:39
|
09.06.2026
Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το περιστατικό για τον εντοπισμό του ασυνείδητου δράστη.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα μία κτηνωδία εναντίον ανυπεράσπιστου ζώου, σημειώθηκε τα ξημερώματα αυτή τη φορά έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, άγνωστος έκλεισε μέσα σε κάδο απορριμμάτων που βρίσκονταν έξω από το κοιμητήριο έναν σκύλο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής που ειδοποιήθηκαν από περίοικους που είδαν τις φλόγες αλλά και αστυνομικοί όπως και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Αφού κατασβέσθη η πυρκαγιά και ανασύρθηκε η σορός του άτυχου ζώου έγινε σκανάρισμα για τσίπ χωρίς αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το περιστατικό για τον εντοπισμό του ασυνείδητου δράστη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αίγιο: Συνελήφθη 55χρονος που καταζητούνταν για δολοφονία στην Αυστραλία μετά από δεκαετίες

Αλβανία: Ο Ράμα θα συνεχίσει με το πολυτελές θέρετρο που συνδέεται με τον Κούσνερ παρά τις διαμαρτυρίες

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δράζος

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή στο Κάτω Σχολάρι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα