ΑΘΗΝΑ
00:45
|
06.10.2024
Στα πλαίσια μιας μελλοντικής απόβασης στην δυτική όχθη του Δνειπέρου, Ρώσοι πεζοναύτες εξασκούνται σε πραγματικές συνθήκες.
Εξάσκηση πεζοναυτών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ναυτικό σώμα του Βόρειου Στόλου της ομάδας στρατευμάτων Dnepr εξασκείται σε ενέργειες για την επιβολή υδάτινων φραγμών και την αποβίβαση στρατευμάτων σε στην περιοχή της Χερσώνας, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας:

Μονάδες του ξεχωριστού σώματος πεζοναυτών φρουρών του Βόρειου Στόλου της ομάδας στρατευμάτων Dnepr εξασκούνται καθημερινά σε ενέργειες κατά τη διάβαση υδάτινου φράγματος και την αποβίβαση σε μη εξοπλισμένη ακτή από αμφίβια αποβατικά σκάφη στην περιοχή της Χερσώνας.

Σημειώνεται ότι η εκπαίδευση είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα, κάθε στρατιώτης γνωρίζει την αποστολή του και τη θέση του, για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούν ένα μοντέλο σκάφους από κορμούς.

Με πλήρη εξοπλισμό, καλύπτοντας ο ένας τον άλλον με πυκνά πυρά, η ομάδα απόβασης καταλαμβάνει ένα υπό όρους προγεφύρωμα. Κάθε στρατιώτης έχει περίπου 30 κιλά φορτίο, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου αποτελείται από όπλα και πυρομαχικά, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Η έμφαση δίνεται στην αλληλεπίδραση του πληρώματος, κάθε μαχητής θα πρέπει να αξιολογεί προσεκτικά την κατάσταση και να είναι συγκεντρωμένος, καθώς όλες οι ενέργειες θα λάβουν χώρα στο απόλυτο σκοτάδι, πρόσθεσε το υπουργείο.

Επιπλέον, επεξεργάζεται η ανάπτυξη θέσεων μάχιμης ασφάλειας στα νησιά, προκειμένου να ανιχνεύονται και να αποτρέπονται οι εχθρικές ενέργειες και να αποφεύγεται η απόβαση των κύριων εχθρικών δυνάμεων στην ακτή, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέση Ανατολή: Στα πρόθυρα περιφερειακού πολέμου, ίσως του μεγαλύτερου στην Ιστορία της

Η Τράπεζα της Αγγλίας προειδοποιεί για τον κίνδυνο πετρελαϊκού σοκ στη Μέση Ανατολή

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει τη δημιουργία επιπλέον 49 ταξιαρχιών με 5.000 στρατιώτες σε κάθε μία

ΣΥΡΙΖΑ: Και επισήμως υποψήφιος για Πρόεδρος ο Απόστολος Γκλέτσος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα