ΑΘΗΝΑ
01:27
|
29.09.2024
Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς σε ανακοίνωσή της δήλωσε ότι στόχευσε και εκτέλεσε 12 Ισραηλινούς στρατιώτες που επιχειρούσαν στη Γάζα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ένοπλη πτέρυγα της παλαιστινιακής αντιστασιακής οργάνωσης Χαμάς, οι Ταξιαρχίες Αλ Κάσσαμ, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι σκότωσε 12 ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Σε μια σύνθετη επιχείρηση στον προσφυγικό καταυλισμό Τζαμπάλια στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, οι μαχητές της Αλ Κασσάμ στόχευσαν μια ισραηλινή στρατιωτική μπουλντόζα D9 με ένα βλήμα Yassin 105 και χτύπησαν μια σιωνιστική δύναμη που είχε κρυφτεί μέσα σε ένα σπίτι με δύο βλήματα κατά προσωπικού.

Μόλις μια δύναμη διάσωσης προχώρησε στην τοποθεσία, ένας εκρηκτικός μηχανισμός πυροδοτήθηκε σε ένα άρμα Merkava και αφού προσπάθησε να ανακτήσει τον εξοπλισμό της στοχευμένης δύναμης που είχε πεταχτεί στο έδαφος, η ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε ανελέητα την περιοχή και οι μαχητές μας επιβεβαίωσαν τη θανάτωση τουλάχιστον 12 ισραηλινών στρατιωτών στην επιχείρηση.

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε μια ευρείας κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση στην καρδιά του καταυλισμού Τζαμπάλια, η οποία συνέπεσε με μια άλλη επιχείρηση που συνεχίζεται ανατολικά της πόλης Ράφα στη νότια Λωρίδα της Γάζας.

Δήλωσε ότι στην επιχείρηση στην Τζαμπάλια σημειώθηκαν «σφοδρές μάχες», αναφέροντας ότι οι δυνάμεις του «αντιμετώπισαν δεκάδες ένοπλους πυρήνες», αναφερόμενος σε παλαιστινιακές παρατάξεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα