ΑΘΗΝΑ
04:35
|
30.09.2024
Η Αττική Οδός προτείνει εναλλακτικές διαδρομές καθώς στους συγκεκριμένους κόμβους θα γίνουν έργα συντήρησης από τις 22.00 το βράδυ ως τις 6.00 το πρωί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κλειστοί θα είναι απόψε από τις 22.00 (30 Μαΐου) ως τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής, 31 Μαΐου οι κόμβοι 12 και 11 της Αττικής Οδού προς τη Λεωφόρο Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο και προς τη Λεωφόρο Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Οι οδηγοί στην περίπτωση που θέλουν να βγουν προς τη Λεωφόρο Πεντέλης θα κινηθούν ευθεία ως τον Κόμβο της Ανθούσας (Κόμβος 14), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή και θα εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και στη συνέχεια θα εξέλθουν στην έξοδο του Κόμβου 12 προς τη Λ. Πεντέλης.

Αυτοί που χρειάζεται να βγουν στην έξοδο της Αττικής Οδού προς τη Λ. Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα θα κινηθούν εναλλακτικά είτε στην έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης Κόμβος 12) ή στην έξοδο της Λεωφόρου Κύμης (Κόμβος 10).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο πασιφιστής επαναστάτης των βοηθητικών προβλημάτων

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό – Ένας τραυματίας

33 νεκροί, 195 τραυματίες από τις χθεσινές ισραηλινές επιθέσεις στο Λίβανο

Κύπρος: Ακτιβιστές διαμαρτύρονται για την κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή έξω από βρετανική βάση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα